GlassCombi

GLASSCOMBI

-Glas combineren met andere materialen en technieken, ofwel het complete project!

-Glas combineren met objecten die hier oorspronkelijk niet voor bedoeld zijn (gitaar, schilderijlijst, stoel, wijnflessen…)

Met glas werken is een specialisme, net zoals schilderen, stofferen, beeldhouwen, lassen, fotograferen, timmeren, keramiek, bronsgieten, …….

Voor al deze specialismen geldt dat je vaardigheden moet ontwikkelen en materiaalkennis moet vergaren. Met het specialisme kun je al heel mooie objecten maken. Meestal is je iets om het totaalplaatje compleet te maken en hiervoor is dan weer een andere discipline nodig.

Bijvoorbeeld:

Je wilt een prachtig glazen tuinobject maken. De glazen schijf heb je ontworpen en gemaakt. Je mist nog iets waar het glaswerk op staat of in hangt. Een belichting zou ook wel heel erg mooi zijn en daarna een echt mooie foto is ook nog een kunst. Kortom het wordt een heus project.

Dit is GLASSCOMBI.

Wij helpen jouw met het ontwerp van het totaal. Daarna ga je aan de slag, je maakt en doet zoveel mogelijk zelf. Daar waar nodig krijg je hulp van ons en medecursisten. Tussendoor worden foto’s worden gemaakt. Deze kun je gebruiken om de voortgang op facebook te zetten of achteraf een fotoboek van te maken.

 

GLASSCOMBI wordt op een aparte locatie gegeven en start april 2018.